Getuigenissen

Gezien bij de keuze van een nieuw westernzadel heel wat elementen meespelen wenst Paardenwinkel & Zadelpasservice Hopa Sport u daarin nauwkeurig te begeleiden. Alle opmerkingen zijn welkom, voor, tijdens en na de aankoop. Hieronder enkele tevreden westernzadelgebruikers.

 

Kelly DC (België), hobbyruiter

Ongebruikte Deuber Reinhold Bartmann gekocht die indirect van bij Hopa Sport kwam. De winkeleigenaar gebeld om wat meer informatie te krijgen. Heel vriendelijke man die me met raad en daad heeft bijgestaan, perfecte service. Aanrader!

Miranda Van den Bunder (Nederland), hobbyruiter

Zéér tevreden over de passervice, de kennis en vriendelijkheid van deze lieve mensen! Natuurlijk zijn we (mijn dochter en ik) tevreden over ons deuberzadel. Ik hoop vele tochten met haar te kunnen maken.

Nathalie (België), hobbyruiter

Top zadel! Zit heel goed, mooi afgewerkt, helemaal zoals ik het zelf heb samengesteld. Een aanrader voor mensen die graag vele uren in het zadel zitten. Top Service! Heel vriendelijk en correct. Je kan er met al je vragen, problemen terecht. Ze geven goed, passend advies. Uitstekende passervice met uitgebreide uitleg.

Shari Verreth (België), professioneel ruiter

Ik heb zelf al in meerdere Deuber zadels gereden, ze zijn steeds correct en aangenaam. Netjes afgewerkt en kwalitatief zeer goed. Dit model (Deuber PL 7705 Memphis Reiner) heb ik momenteel zelf in gebruik. Ik heb op dit model zadel volledig uiterlijk aan mijn smaak laten aanpassen. Het was allemaal perfect in orde en afgewerkt tot in de details. Kwalitatief gezien vind ik het geweldig gewoon, maar een grote plus erobven op is dat je zoveel keuze en mogelijkheden hebt. Zeer aangenaam zadel en comfortabel om mee te rijden. Prijs/kwaliteit zeker in orde! Het zal zeker niet het laatste deuberzadel zijn die ik in gebruik zal nemen!

Trudy (Nederland), hobbyruiter

Een superservice waarbij er ruimschoots tijd wordt genomen om een juist zadel te vinden. Alle afspraken worden perfect nagekomen met een snelle respons tijd.

MB (België), hobbyruiter

Tot hiertoe super tevreden van ons nieuwe zadel (Deuber PL 7010 Roger Kupfer Roundskirt) :) Ook een pluim voor de excellente service

Verreth Shari (VS-WesternHorseTraining), Ruiter (professioneel)

Ondertussen ben ik al 10 jaar vaste klant en werk ik samen met Hopa Sport. Als intensieve westernruiter acht ik veel belang aan degelijk, duurzaam en kwalitatief materiaal waarin een ruime keuze is. Dat vind ik steeds bij jullie.

Voorgaande zweerde ik steeds trouw aan de Equiflex zadels van Continental.
Dankzij dit AK-zadel kan ik dezelfde kwaliteit en gevoel (of zelfs nog beter) wederom ervaren.

AK biedt vele mogelijkheden, wat maakt dat dit zowat voor elk paard en ruiter toegangbaar maakt.
Kwaliteit/prijs verhouding zit zeker goed.

Kwestie de zadelpas-service van Hopa sport zelf ben ik meer dan tevreden.
Bij Hopa Sport kan ik op mijn twee oren slapen, wetende dat mijn paard en ik het geschikte zadel hebben dat nodig is.
Indien er toch een aanpassing moet gebeuren hoef je niet te aarzelen om contact op te nemen en de vraag stellen om eens een "check-up" te komen doen.

Ik denk dat ik ondertussen aan mijn 6de zadel zit dat ik bij jullie heb laten bouwen, en dat zal zeker de laatste nog niet zijn.

Ik ben ondertussen aan het genieten van mijn AK-zadel, en ik raad iedereen aan om dit soort zadel aan te schaffen als je comfort en kwaliteit voor jezelf en je paard wil.

Sylvia Stynen, Ruiter (hobby)

Vorige jaar een zadel aangekocht van AK Saddlery - model 80.
Ze hebben uren de tijd genomen om te passen.
Uiteindelijk hebben ze mij dit model aangeraden gezien mijn pony kort gebouwd is.
Ik heb het zadel helemaal op maat laten maken en tot in de puntjes accessoires kunnen kiezen. Wegens omstandigheden (verlof en noodzaak tot extra aanpassingen) heb ik er even op moeten wachten, maar dit was het helemaal waard! Het zadel is zeer mooi en super comfortabel!
Elke keer ik binnen spring word ik ook heel vriendelijk onthaald en professioneel geholpen.
Een echte aanrader!

De Deyn Jozef, Ruiter (hobby)

Pracht service van deze professionele en zeer vriendelijke man,die je bijstaat met raad en daad.Hij neemt zijn tijd om een grondige en degelijke uitleg te geven.Hij wil je ook zeker niet de duurste produkten verkopen.Het zadel is prachtig en van uitstekende kwaliteit en past als gegoten.Dit is te danken aan Jean Pauls passervice.Dus Hopa-sport is zeker een aanrader!!!
Hij staat bovenaan mijn lijst.(Nr 1)
Het was de afstand t.o.v mijn woonplaats zeker waard.
Met oprechte dank aan Jean Paul.
Een zeer tevreden klant De Deyn Jozef

Trudy Feijen, Ruiter (hobby)

Er wordt zorgvuldig de tijd genomen om in kaart te brengen wat de beste optie voor je paard is. Daarnaast ook een snelle respons op vragen en nabestelling. Topservice!!!!

Annelies Van Poucke , Ruiter (hobby)

Eerst en vooral ben ik heel tevreden van de service! Ik kreeg voldoende uitleg ivm het zadel en toebehoren. Er werd voldoende tijd genomen om alles op te meten en zaken te bespreken. Toen ik het zadel dat ik had uitgekozen mocht halen,was ik super content. Zeer tevreden van het resultaat! Bedankt! Het was zeker het ritje van bijna 2 uur waard om het te gaan halen! Top!

Petra, Ruiter (hobby)

Zeer blij met mijn zadel op maat!
In de zadelpasservice neemt Jean-Paul echt zijn tijd om naakte zadelbomen te passen. Daarna past hij zadels die op de best passende bomen zijn gemaakt, want dat is toch weer anders. En dan was er nog tijd om de best passende zadels te testen. Ondertussen kreeg ik ook veel uitleg en heb ik veel bijgeleerd.
Ik koos uiteindelijk een zadel op maat van AK en ben superblij met het resultaat. Ligt goed, is mooi afgewerkt en zit ook goed! Dankjewel!

Petra, Ruiter (hobby)

Zeer blij met mijn zadel op maat!
In de zadelpasservice neemt Jean-Paul echt zijn tijd om naakte zadelbomen te passen. Daarna past hij zadels die op de best passende bomen zijn gemaakt, want dat is toch weer anders. En dan was er nog tijd om de best passende zadels te testen. Ondertussen kreeg ik ook veel uitleg en heb ik veel bijgeleerd.
Ik koos uiteindelijk een zadel op maat van AK en ben superblij met het resultaat. Ligt goed, is mooi afgewerkt en zit ook goed! Dankjewel!

Nathalie Vanloock, Ruiter (hobby)

Zeer net en comfortabel zadel. Mooie afwerking volledig naar eigen wens aangebracht. Past perfect dankzij de zadelpasservice.

Eleni Verhaegen , Ruiter (hobby)

Een echte aanrader! Goede en rustige passervice op maat en neemt echt zijn tijd, luistert naar alle wensen en 100% eerlijk advies!
Zadel is prachtig gebouwd zoals besproken, alle wensen aanwezig en uitstekende service en advies! Levertermijn was binnen alle wensen en sneller dan verwacht! Bovendien een eerlijke en correcte prijs voor al het advies en dit mooie zadel!

Dikke aanrader! Binnen een aantal jaartjes kom ik zeker terug voor een zadel voor mijn jaarling!

Amy casteleyn, Ruiter (hobby)

Perfect

Van de Sompel Pierre , Ruiter (hobby)

Zeer tevreden over het zadel, ik zit goed en kan mijn benen goed naar voor en naar achter brengen, dus soepele stijgbeugels, (ik heb nog weinig kunnen rijden met mijn gebroken sleutelbeen ) ook fijn dat je steeds terecht kan als er problemen zijn. Bedankt voor de goede service Gr.Pierre

Miranda, Ruiter (hobby)

Door volledig maatwerk heeft mijn paard nu een perfect passend zadel.
Geheel naar eigen wensen gemaakt ( o.a kleur en tooling). Heel tevreden met de passervice en het zadel!